Amix Fitness Protein Pancakes 800g Amix Mr. Popper’s Series
Naleśniki Proteinowe Fitness Protein Pancakes
Mr.Poppers Fitness Protein Pancakes to smaczne, lekkie i puszyste naleśniki białkowe, bez cukru. Łatwe w przygotowaniu. – wystarczy dodać wodę lub mleko, zamieszać i wlać na rozgrzaną patelnię i gotowe.
Polityka RODO
Regulamin sklepu
Metody płatności i dostawy
-Naleśniki Proteinowe z niską zawartoscią cukru
-Są niskokaloryczne dzięki czemu idealnie nadają się do diet odchudzających, białkowych czy redukcyjnych,
-Naleśniki proteinowe na bazie izolatu białka CFM – najdoskonalszy produkt białkowy na ten moment jaki można wyprodukować, przyczyniający się do modelowania sylwetki i redukcji tkanki tłuszczowej,
-Minimalna zawartość cukru,
-Uczucie sytości na długi czas,
-Z dodatkiem – BevGrad XtraSmooth Flax. Jest to bardzo drobno zmielonym siemieniem lnianym, które zostało poddane obróbce cieplnej za pomocą procesu MicroSure™ Plus, aby zapewnić naturalne korzyści z lnu w napojach sportowych. Nie zmienia smaku odżywek białkowych, dostarczając jednocześnie zdrowe kwasy Omega 3,
-Z dodatkiem tłuszczy MCT które, poprawiają układ pokarmowy działając antybakteryjnie i przeciwwirusowo, oraz wspomagają pracę mózgu,
-Bogate źródło błonnika
-3 pyszne smaki do wyboru
NALEŚNIKI PROTEINOWE PRZYGOTOWANIE:
1-Wymieszaj 2 miarki mieszanki naleśnikowej (ok. 60 g) i 150 ml wody lub mleka,
2-Nalej porcję ciasta na rozgrzaną patelnię,
3-Piecz placuszki z 2 stron do uzyskania złotego koloru, obracając tylko raz,
Wskazówka: Aby uzyskać lepszą konsystencję i gładkość, możesz dodać 2-3 łyżki białego twarogu do masy. Dodatkowo zwiększysz zawartość protein w porcji.
Dzięki ponad dwukrotnie większej zawartości białka w porównaniu do tradycyjnych naleśników – śniadanie jest bardzo pożywane i jeszcze nigdy nie smakowało tak dobrze! Naleśniki Fitness Protein Pancakes mogą być używane na dietach odchudzających, redukcyjnych oraz z powodzeniem u osób które chcą wymodelować swoją sylwetkę. Produkt składa się z połączenia dwóch rodzajów białek:
-izolatu białek serwatkowych CFM® z mikrofiltrowanym przepływem krzyżowym i
-koncentratu białek serwatkowych.
Technologia CFM® sprawia, że białko serwatkowego uzyskane za pomocą tego procesu jest wolne od wszelkiej maści zanieczyszczeń chemicznych. Jednym z najczęściej wykorzystywanych sposobów do produkcji izolatów serwatkowych jest separacja jonowa. Podczas tego procesu białko poddawane jest działaniu substancji chemicznych (przykładowo kwas solny, wodorotlenek sodu). Białka wyprodukowane metodą CFM przez Glanbia® są wolne od wszelkich zanieczyszczeń i zapewniają najwyższą jakość produktu cechującego się niezwykle wysoką biodostępnością.
Skład:
Średnie wartości odżywcze:
Porcja: 60 g (2 miarki) Liczba dawek w opakowaniu: 13
wersja smakowa
Średnie wartości: w 60 g: w 100 g:
Wartość energetyczna 1006 kJ / 239 kcal 1677 kJ / 398 kcal
Tłuszcze 6,0 g 10,0 g
W tym nasycone 1,8 g 3,0 g
Węglowodany 29,9 g 49,9 g
W tym cukry 6,0 g 10,1 g
Błonnik 2,5 g 4,2 g
Białko 15 g 25 g
Sól 0,05 g 0,08 g
BevGrad ™ XtraSmooth Flax (siemię lniane) 180 mg 300 mg
Tłuszcze MCT 300 mg 500 mg
Składniki (dla jagoda-jogurt): płatki owsiane 27%, ekstrudowana mąka owsiana 15%, ekstrudowana mąka ryżowa 15%, mieszanka białek ( izolat białka serwatki CFM® / mleko / , koncentrat białka serwatki / mleko /), maślanka w proszku / mleko /, wysuszono jogurt w proszku / mleko / 7% jaj proszek żółtka jajabiały proszek, emulgator: lecytyna sojowa, liofilizowane jagody (2,5%), średniołańcuchowe trójglicerydy (proszek tłuszczowy MCT – kwas kaprynowy / kwas kaprynowy, kazeinian sodu, syrop glukozowy, emulgator: E472c); chlorek sodu, mielone siemię lniane (BevGrad ™ XtraSmooth Flax); aromat, środki do pieczenia: węglan sodu, fosforan wapnia; słodziki: sukraloza i acesulfam K.