AllNutrition Nutlove Wholenuts 300g Migdały w Mlecznej Czekoladzie
-PRZEPYSZNE MIGDAŁY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE
-POWSTAJĄ Z NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SKŁADNIKÓW
-SŁODZONE MALTITOLEM
-Bez dodatku cukru!
-Doskonała przekąska o każdej porze dnia
-IDEALNY ZAMIENNIK SŁODYCZY
-300G ORZECHOWEGO SZALEŃSTWA
Polityka RODO
Regulamin sklepu
Metody płatności i dostawy
Smak: MIGDAŁY W MLECZNEJ CZEKOLADZIE
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE to chrupiące orzeszki migdałowe w mlecznej czekoladzie. Jeżeli lubisz orzeszki i mleczną czekoladę to idealna przekąska dla Ciebie. Chrupiące orzeszki oblane czekoladą na pewno dodadzą Ci energii na cały dzień!
Migdały, które kryją się pod czekoladową "skorupką”, zawierają wiele cennych dla naszego organizmu składników odżywczych. Są bogatym źródłem białka i "dobrych” nienasyconych kwasów tłuszczowych. Czekolada mleczna z kolei to cenne źródło wartościowych dla organizmu składników.
W NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE jako zamiennik cukru zastosowaliśmy maltitol, który został użyty w tych samych proporcjach co cukier, więc nie ma konieczności zmiany przepisu i zastępowania go innymi składnikami.
ALLNUTRITION NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do urozmaicenia smaku sałatek, deserów owocowych czy lodowych. Możesz dodać, również do musli, owsianki czy naturalnego jogurtu. Najlepiej oczywiście smakują bezpośrednio z pudełeczka
Migdały:
Migdały swoje wartości odżywcze zawdzięczają obecności niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), potasu, magnezu, antyoksydantów, oraz witamin: niacyny (PP) i witaminy E, zwanej witaminą młodości. Dzięki bogactwu tych składników odżywczych wspomagają układ krążenia i pracę mózgu, pomagają sportowcom w osiąganiu wysokich wyników, ułatwiają skuteczne odchudzanie. Nie darmo migdały są nazywane „królami orzechów”! Zobacz, jak mogą poprawić Twoje samopoczucie.
Wśród orzechów i nasion migdały wyróżniają się także wysoką zawartością białka roślinnego (ok. 21 g/100 g), na które osoby aktywne fizycznie mają zwiększone zapotrzebowanie, oraz błonnika pokarmowego. Obecna w migdałach niacyna przeciwdziała natomiast uczuciu zmęczenia. Magnez zawarty w migdałach wpływa na przemiany metaboliczne, zwiększa odporność na stres, zapobiega skurczom mięśni. Zaburzenia pracy żołądka mogą dramatycznie wpłynąć na wyniki, dlatego sportowcy chętnie sięgają po produkty bogate w błonnik, takie jak migdały. Kalorie dostarczone przez migdały to zastrzyk energii!
Kiedy NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE ?
-ZA KAŻDYM RAZEM, KIEDY MASZ OCHOTĘ NA ULUBIONE SŁODYCZE!
Zalecane porcjowanie:
Zawiera substancje słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Spożycie przez dzieci poniżej 3 lat pod kontrola rodziców ze względu na możliwość zakrztuszenia się. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy i produkty pochodne.Składniki: czekolada mleczna (69%) (substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku,miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały prażone (30%), substancjaglazurująca: guma arabska. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 35%.
Wartości odżywcze:
Porcja 100g
Ilość porcji w opakowaniu 3
Opakowanie
SKŁADNIKI Nutlove Whole Nuts Almonds In Milk Chocolate
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna: 545 kcal
Tłuszcz 41 g
- w tym nasycone 17 g
Węglowodany 42 g
- w tym cukry 6,6 g
- w tym poliole 29 g
Błonnik 5,3 g
Białko 11 g
Sól 0,14 g