AllNutrition In Jelly Forest Fruits 1000g

28,99 zł
Brutto

-PRAWDZIWE I SOCZYSTE KAWAŁKI OWOCÓW ZANURZONE W ŻELU

-PRZEPYSZNY SMAK OWOCÓW LEŚNYCH

-LEPSZE NIŻ KONFITURY BABCI LEOKADII

-ZAWARTOŚĆ OWOCÓW LEŚNYCH TO AŻ 80%!

-NIE DODAJEMY CUKRU DO NASZYCH FRUŻELIN - SPRAWDŹ BADANIA PONIŻEJ

-SŁODZONE ERYTRYTOLEM

-DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW

-DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA I DO ZAPIEKANIA

-FRUŻELINA NA GOFRACH JEST BOSKA!

-UWAGA! ZNIKA WYJĄTKOWO SZYBKO

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka RODO

 

Regulamin sklepu

 

Metody płatności i dostawy

Smak: Owoce Leśne

FOREST FRUITS IN JELLY to inaczej owoce w żelu tzw. Frużelina, w którym to zanurzone zostały kawałki owoców leśnych. Forest Fruits In Jelly swą lekką konsystencją przypomina nieco kisiel, w którym zanurzyliśmy kawałki owoców jeżyn, jagód, malin, czarnej porzeczki oraz żurawiny. Nasze frużeliny powstają tylko z najwyższej jakości owoców.

ALLNUTRITION - Forest Fruits In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.

-Jeżyny to cała rodzina roślin, do której należą między innymi maliny. Jeżyny nierzadko można spotkać rosnące dziko, ale zanim będziemy się delektować ich kwaskowatym, aromatycznym posmakiem – warto poznać, jakie właściwości i jakie może być ich zastosowanie. Są bardzo dobrym źródłem m.in. witaminy C. Dzięki temu dobrze wpływają nie tylko na układ odpornościowy, ale też na nasz wygląd.

-Oprócz tego jeżyny zawierają witaminy z grupy B (B6, tiaminę, ryboflawinę i kwas foliowy) oraz witaminy E, A i K. W jeżynach można znaleźć również sporo minerałów, w tym m.in. duże dawki manganu, miedzi i cynku. To sprawia, że jedząc jeżyny, wzmacniamy kości, układ nerwowy i poprawiamy libido. Jeżyny zawierają dużo antyoksydantów (przeciwutleniaczy), czyli substancji, które niwelują nadmiar wolnych rodników. Owoce jeżyn to także niski indeks glikemiczny-jedynie 25, tak że cukrzycy nie muszą się obawiać podwyższenia cukru.

-Jagoda (Borówka) to małe owoce zawierają w sobie wiele ważnych dla organizmu substancji. Zawierają szereg witamin i minerałów-są źródłem witamin A, B1, B2, PP i C, a także flawonoidów, garbników, antocyjanów, fitoestrogenów, pektyn, kwasu foliowego, błonnika oraz składników mineralnych: potas, fosfor, wapń, cynk, żelazo, mangan. Jagoda posiada wiele cennych składników odżywczych, które wpływają na zdrowie całego organizmu. Ponadto korzystnie wpływa na wzrok i układ krążenia.

Działa:

-Przeciwutleniająco-składniki przeciwutleniające usuwają nadmiar wolnych rodników, co przyczynia się do poprawy wyglądu skóry.

-Przeciwbakteryjnie-zawierają substancje pomagającą przeciwdziałać namnażaniu się bakterii i wirusów.

-Przeciwzapalne-zawierają cyjanidyny i witaminę C mające zdolność zmniejszania odczynu zapalnego.

-Malina o słodkawe w smaku owoce pełne wartości odżywczych. Zarówno owoce świeże, suszone, jak i sok malinowy dostarczają niezwykle cennych składników odżywczych, które wpływają na zdrowie całego organizmu.

-Malina to szereg witamin i minerałów-bogactwo witamin m.in. C, E, B1, B2, B6 oraz wiele substancji mineralnych: potas, magnez, wapń, żelazo. Dodatkowo wzmacnia układ odpornościowy, wpływa korzystnie na pracę układu odpornościowego, dzięki barwnikowi-antocyjanom, które wzmacniają naturalną ochronę organizmu. Regulacja pracy jelit-występuje duża ilość pektyn, czyli błonnika, który pomaga w regulacji jelit i utrzymaniu poprawnej równowagi mikroflory jelitowej.

-Jest naturalnym antyoksydantem, ponieważ zawierają dużą ilość polifenoli (cenne źródło antyoksydantów), redukując szkodliwe działanie wolnych rodników tlenowych, a tym samym chronią organizm przed rozwojem różnych chorób.

Kiedy FOREST FRUITS IN JELLY?

-KIEDY TYLKO MASZ OCHOTĘ!

-POCZUJ EGZOTYCZNE UNIESIENIE!

Zalecane porcjowanie:

KIEDY TYLKO MASZ OCHOTĘ! NIE KRĘPUJ SIĘ!Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie należy stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zboża zawierające gluten, soje, mleko, orzechy, seler i produkty pochodne. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 14 dni.

Wartości odżywcze:

Opakowanie 1000g

SKŁADNIKI Forest Fruits In Jelly

Zawartość jednej porcji zaw:

Wartość energetyczna na 100g: 56 kcal

Tłuszcz 0,4 g

- w tym nasycone 0 g

Węglowodany 21 g

- w tym cukry 2,8 g

- w tym poliole 10 g

Błonnik 3,1 g

Białko 0,8 g

Sól 0,02 g

Składniki: jeżyna 20%, jagoda 20%, malina 18%, czarna porzeczka 12%, żurawina 10%, substancja słodząca erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, barwnik: annato, aromat, koncentrat z czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu, stabilizator: chlorek wapnia, substancja słodzącą: sukraloza.

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password