AllNutrition In Jelly Apple 1000g
-PRAWDZIWE I SOCZYSTE KAWAŁKI OWOCÓW ZANURZONE W ŻELU
-PRZEPYSZNY SMAK JABŁEK
-LEPSZE NIŻ KONFITURY BABCI LEOKADII
-ZAWARTOŚĆ JABŁEK TO AŻ 80%!
-NIE DODAJEMY CUKRU DO NASZYCH FRUŻELIN - SPRAWDŹ BADANIA PONIŻEJ
-SŁODZONE ERYTRYTOLEM
-DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW
-DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA I DO ZAPIEKANIA
-FRUŻELINA NA GOFRACH JEST BOSKA!
-UWAGA! ZNIKA WYJĄTKOWO SZYBKO
Polityka RODO
Regulamin sklepu
Metody płatności i dostawy
Smak: Jabłkowy
APPLE IN JELLY to inaczej jabłka w żelu tzw. Frużelina. Apple in Jelly to delikatny żel, podobny w konsystencji do kisielu, w którym zanurzyliśmy kawałki soczystych jabłek. Nasze frużeliny powstają tylko z najwyższej jakości owoców.
Apple In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
APPLE IN JELLY:
Już nie musisz przeszukiwać dziesiątek straganów i marketów w poszukiwaniu aromatycznych i soczystych jabłek do przygotowania niezrównanych przetworów. Najpiękniejsze zapachy jesieni i rodzinnych świąt możesz mieć za każdym razem gdy otworzysz słoik z ALLNUTRITION APPLE IN JELLY. Przygotowywanie pysznych dań i deserów stało się o wiele prostsze, gdy masz pod ręką APPLE IN JELLY - smak prawdziwych jabłek.
Kochacie szarlotkę? my również! Tak właśnie smakuje nasz Apple In Jelly! W dodatku idealnie komponuje się z naszym ALLNUTRITION PROTEINEO BREAD.
Właściwości Jabłka:
-Jabłka to owoce niskokaloryczne, które wspomagają kuracje odchudzające – jedno jabłko to tylko 55 kalorii. Owoce te zawierają m.in. witaminę C, błonnik, potas i żelazo. Jabłka mają nie tylko mało kalorii, tłuszczu i sodu, ale zawierają też witaminy i minerały. Błonnik zawarty w jabłkach pomaga regulować poziom cholesterolu oraz cukru we krwi. Obniża on także ciśnienie tętnicze krwi i poprawia perystaltykę jelit. Błonnik zmniejsza też uczucie głodu. Pektyny obecne w jabłku wiążą wodę i dzięki temu wydłużają uczucie sytości.
-Jabłka mają niską wartość na indeksie glikemicznym, zatem są zalecane do spożywania przez osoby chorujące na cukrzycę lub hiperglikemię (nie dotyczy soku). Zawierają one witaminę C, która wzmaga odporność, potas i magnez dla zdrowego układu nerwowego. Wspomaga oczyszczanie i poprawia elastyczność skóry, usprawnia funkcjonowanie komórek i bierze udział w produkcji kolagenu. Jabłka mają bardzo wiele korzyści. JEDZMY JABŁKA!
Kiedy APPLE IN JELLY?
Kiedy tylko masz ochotę!
-NIE POWSTRZYMUJ SIĘ!
Zalecane porcjowanie
Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie należny stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zboża zawierające gluten, soje, mleko, orzechy, seler i produkty pochodne. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 7 dni.
Wartości odżywcze:
Opakowanie 1000g
SKŁADNIKI:
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna w 100g: 54 kcal
Tłuszcz 0 g
- w tym nasycone 0 g
Węglowodany 22 g
- w tym cukry 7,7 g
Błonnik 1,6 g
Białko 0 g
Sól 0,04 g
Składniki: jabłko (80%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sok cytrynowy (z zagęszczonego soku), barwnik: karoteny, substancja słodząca: sukraloza.