AllNutrition In Jelly Apple 1000g

27,99 zł
Brutto

-PRAWDZIWE I SOCZYSTE KAWAŁKI OWOCÓW ZANURZONE W ŻELU

-PRZEPYSZNY SMAK JABŁEK

-LEPSZE NIŻ KONFITURY BABCI LEOKADII

-ZAWARTOŚĆ JABŁEK TO AŻ 80%!

-NIE DODAJEMY CUKRU DO NASZYCH FRUŻELIN - SPRAWDŹ BADANIA PONIŻEJ

-SŁODZONE ERYTRYTOLEM

-DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW

-DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA I DO ZAPIEKANIA

-FRUŻELINA NA GOFRACH JEST BOSKA!

-UWAGA! ZNIKA WYJĄTKOWO SZYBKO

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka RODO

 

Regulamin sklepu

 

Metody płatności i dostawy

Smak: Jabłkowy

APPLE IN JELLY to inaczej jabłka w żelu tzw. Frużelina. Apple in Jelly to delikatny żel, podobny w konsystencji do kisielu, w którym zanurzyliśmy kawałki soczystych jabłek. Nasze frużeliny powstają tylko z najwyższej jakości owoców.

Apple In Jelly możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.

APPLE IN JELLY:

Już nie musisz przeszukiwać dziesiątek straganów i marketów w poszukiwaniu aromatycznych i soczystych jabłek do przygotowania niezrównanych przetworów. Najpiękniejsze zapachy jesieni i rodzinnych świąt możesz mieć za każdym razem gdy otworzysz słoik z ALLNUTRITION APPLE IN JELLY. Przygotowywanie pysznych dań i deserów stało się o wiele prostsze, gdy masz pod ręką APPLE IN JELLY - smak prawdziwych jabłek.

Kochacie szarlotkę? my również! Tak właśnie smakuje nasz Apple In Jelly! W dodatku idealnie komponuje się z naszym ALLNUTRITION PROTEINEO BREAD.

Właściwości Jabłka:

-Jabłka to owoce niskokaloryczne, które wspomagają kuracje odchudzające – jedno jabłko to tylko 55 kalorii. Owoce te zawierają m.in. witaminę C, błonnik, potas i żelazo. Jabłka mają nie tylko mało kalorii, tłuszczu i sodu, ale zawierają też witaminy i minerały. Błonnik zawarty w jabłkach pomaga regulować poziom cholesterolu oraz cukru we krwi. Obniża on także ciśnienie tętnicze krwi i poprawia perystaltykę jelit. Błonnik zmniejsza też uczucie głodu. Pektyny obecne w jabłku wiążą wodę i dzięki temu wydłużają uczucie sytości.

-Jabłka mają niską wartość na indeksie glikemicznym, zatem są zalecane do spożywania przez osoby chorujące na cukrzycę lub hiperglikemię (nie dotyczy soku). Zawierają one witaminę C, która wzmaga odporność, potas i magnez dla zdrowego układu nerwowego. Wspomaga oczyszczanie i poprawia elastyczność skóry, usprawnia funkcjonowanie komórek i bierze udział w produkcji kolagenu. Jabłka mają bardzo wiele korzyści. JEDZMY JABŁKA!

Kiedy APPLE IN JELLY?

Kiedy tylko masz ochotę!

-NIE POWSTRZYMUJ SIĘ!

Zalecane porcjowanie

Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie należny stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zboża zawierające gluten, soje, mleko, orzechy, seler i produkty pochodne. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 7 dni.

Wartości odżywcze:

Opakowanie 1000g

SKŁADNIKI:

Zawartość jednej porcji zaw:

Wartość energetyczna w 100g: 54 kcal

Tłuszcz 0 g

- w tym nasycone 0 g

Węglowodany 22 g

- w tym cukry 7,7 g

Błonnik 1,6 g

Białko 0 g

Sól 0,04 g

Składniki: jabłko (80%), substancja słodząca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu, sok cytrynowy (z zagęszczonego soku), barwnik: karoteny, substancja słodząca: sukraloza.

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password