AllNutrition In Jelly Redcurrant 1000g

28,99 zł
Brutto

-PRAWDZIWE I SOCZYSTE KAWAŁKI OWOCÓW ZANURZONE W ŻELU

-PRZEPYSZNY SMAK CZERWONEJ PORZECZKI

-LEPSZE NIŻ KONFITURY BABCI LEOKADII

-ZAWARTOŚĆ CZERWONEJ PORZECZKI TO AŻ 80%!

-NIE DODAJEMY CUKRU DO NASZYCH FRUŻELIN - SPRAWDŹ BADANIA PONIŻEJ

-SŁODZONE ERYTRYTOLEM

-DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW

-DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA I DO ZAPIEKANIA

-FRUŻELINA NA GOFRACH JEST BOSKA!

-UWAGA! ZNIKA WYJĄTKOWO SZYBKO

Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka RODO

 

Regulamin sklepu

 

Metody płatności i dostawy

Smak: Czerwona Porzeczka

REDCURRANT IN JELLY to inaczej owoce w żelu tzw. Frużelina, w którym to zanurzone zostały całe owoce czerwonej porzeczki. Produkt otrzymany z najwyższej jakości owoców.

REDCURRANT IN JELLY możesz wykorzystywać na wiele różnych sposobów. Jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.

Czerowna porzeczka i jej pochodzenie:

-Porzeczka czerwona, porzeczka dzika (Ribes spicatum Robson) – gatunek krzewu należący do rodziny agrestowatych (Grossulariaceae). Występuje w stanie dzikim w Europie i na Syberii. W Polsce pospolita z wyjątkiem Karpat, gdzie jest rzadka. Krzewy osiagają wysokość do 2 metrów. Od XVI wieku są cenione ze względu na swoje właściwości zdrowotne i pielęgnacyjne. W tradycyjnej medycynie ludowej stosuje się je także w celu leczenia ran, reumatyzmu, a nawet usuwania piegów czy oczyszczania cery tłustej i trądzikowej.

Czerwona porzeczka właściowści :

-Szereg witamin i minerałów - bogate w witaminy C, A, E, PP i K, a dzięki obecności pektyn – ograniczają obecność cukru we krwi

-Naturalne antyoksydanty - redukują szkodliwe działanie wolnych rodników tlenowych, a tym samym chronią organizm przed rozwojem różnych chorób

-Regulacja pracy jelit - występuje duża ilość pektyn, czyli błonnika (rozpuszczalny), który pomaga w regulacji jeli i utrzymaniu poprawnej równowagi mkroflory jelitowej

-Zwiększa odporność organizmu - dzięki bogactwu witaminy C, która współdziałając z witaminą P, lepiej się wchłania do organizmu

-Pobudzanie apetytu - stosowane są, aby wzmóc łaknienie niejadków i osób chorych

Kiedy REDCURRANT IN JELLY?

-KIEDY TYLKO MASZ OCHOTĘ!

Zalecane porcjowanie:

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie należny stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może spowodować efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zbożna zawierające gluten, soje, mleko, seler, gorczyce.Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 7 dni.

Wartości odżywcze

Opakowanie 1000g

SKŁADNIKI Redcurrant in Jelly

Zawartość jednej porcji zaw:

Wartość energetyczna w 100g: 140kcal

Tłuszcz 1,4g

- w tym kwasy tł. nasycone 0,3g

Węglowodany 25g

- w tym cukry 0g

Błonnik 0g

Białko 1,1g

Sól 0g

Składniki: Czerwona porzeczka (80%), substancja słodzaca: erytrytol, woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, koncentrat aronii, czarnego bzu i jabłka; substancja konserwujaca: sorbinian potasu, substancja słodzaca: sukraloza.

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password