AllNutrition In Jelly Strawberry 1000g
-PRAWDZIWE I SOCZYSTE KAWAŁKI OWOCÓW ZANURZONE W ŻELU
-PRZEPYSZNY TRUSKAWKOWY SMAK
-LEPSZE NIŻ KONFITURY BABCI LEOKADII
-ZAWARTOŚĆ TRUSKAWKI TO AŻ 80%!
-NIE DODAJEMY CUKRU DO NASZYCH FRUŻELIN - SPRAWDŹ BADANIA PONIŻEJ
-SŁODZONE SUKRALOZĄ
-DOSKONAŁY DODATEK DO WSZELAKICH DAŃ I DESERÓW
-DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA I DO ZAPIEKANIA
-FRUŻELINA NA GOFRACH JEST BOSKA!
-UWAGA! ZNIKA WYJĄTKOWO SZYBKO
Polityka RODO
Regulamin sklepu
Metody płatności i dostawy
Smak: Truskawka
ALLNUTRITION STRAWBERRY IN JELLY to truskawki w żelu, zwane również FRUŻELINĄ truskawkową. Strawberry In Jelly to lekka konsystencja przypominająca nieco kisiel, w której zanurzyliśmy kawałeczki soczystych i przepysznych truskawek.
Frużelina wykorzystywane są w cukiernictwie, piekarnictwie, jako dodatek do gofrów i naleśników, lodów, bitej śmietany, mas cukierniczych, pierogów, makaronu, ryżu. Wszystkie owoce przed obróbką były świeże i starannie wyselekcjonowane.
Truskawka i jej pochodzenie:
Poziomka truskawka (Fragaria ×ananassa Duchesne) – roślina mieszaniec dwóch gatunków poziomki z rodziny różowatych (Rosaceae Juss.). Ma wiele nazw zwyczajowych: poziomka ananasowa, poziomka wielkoowocowa, najczęściej jednak nazywana jest po prostu truskawką. Mieszaniec ten został uzyskany w Europie przez skrzyżowanie pochodzącej ze wschodniej Ameryki Północnej poziomki wirginijskiej z chilijską, które zaszło przypadkiem na początku XVIII wieku.
Truskawka uprawiana jest ze względu na jadalne owoce, które obok cennych składników odżywczych, cechuje przede wszystkim niezrównany smak.
Truskawka właściwości:
-Szereg witamin i minerałów-witamin z grupy B (B1,B2), a także A i PP. Ma ona więcej witaminy C niż cytrusy (120% dziennego zapotrzebowania u dorosłych), a ponadto stanowi cenne źródło żelaza, wapnia, potasu, a także źródło magnezu i manganu.
-Niskokaloryczność-idealny element diety odchudzającej zawierają ok.30 kalorii na 100 g.
-Regulacja pracy jelit-zawiera błonnika, który pomaga w regulacji jelit i utrzymaniu poprawnej równowagi mikroflory jelitowej.
-Odtruwająco-oczyszczające - dzięki bromelinie – enzymu odpowiadającego za rozkład białka. Truskawki zaleca się osobom, które mają kłopoty z trawieniem białek lub, które powinny obniżyć wagę ciała.
Kiedy STRAWBERRY IN JELLY?
-Kiedy tylko masz ochotę!
-NIE POWSTRZYMUJ SIĘ!!
Zalecane porcjowanie:
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Nie należny stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik produktu. Spożycie w nadmiernych ilościach może spowodować efekt przeczyszczający. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Może zawierać zbożna zawierające gluten, soje, mleko, seler, gorczyce.Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10 °C. Zużyć w ciągu 7 dni.
Wartości odżywcze:
Opakowanie 1000g
SKŁADNIKI Strawberry In Jelly
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna w 100g: 49 kcal
Tłuszcz 0,2 g
- w tym nasycone 0 g
Węglowodany 20 g
- w tym cukry 4 g
- w tym poliole 9,9 g
Błonnik 1,6 g
Białko 0,6 g
Sól <0,01 g
Składniki: truskawki 80 %, substancja słodząca: erytrytol ; woda, skrobia kukurydziana modyfikowana, sok cytrynowy (z zagęszczonego soku), koncentrat z aronii, koncentrat z czarnego bzu i jabłka, regulator kwasowości: chlorek wapnia; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat, substancja słodząca: sukraloza.